برای بستن، ESC را بفشارید

0

وقتی چارلز بوکوفسکی عصبانی می‌شد، کتاب می‌نوشت. او می‌گفت: هالیوود از‌ آن رمان‌هایی است که با خشم نوشتم. حدس می‌زدم که من هرگز برای هالیوود ساخته نشده‌ام. شنیده‌ بودم که آنجا مکان وحشتناکی است، اما وقتی به آنجا رفتم، فهمیدم…

ادامه خواندن
0

طبیعتا زندگی و اندیشه‌های هر انسانی را می‌توانیم از جنبه‌های مختلفی بررسی کنیم؛ چه رسد به اینکه آن شخص، هم‌زمان اقتصاددان، تاریخ‌نگار، جامعه‌شناس، نظریه‌پرداز و روزنامه‌نگار بوده باشد! این ابوالمشاغل کسی نیست جز «کارل مارکس» فیلسوف آلمانیِ نویسنده‌ی «مانیفست حزب…

ادامه خواندن
0

ورود به دانشگاه‌های برتر کشور و تحصیل در بهترین رشته‌های دانشگاهی، مسئله‌ای است که همواره مورد توجه دانش‌آموزان دبیرستانی، مخصوصاً سال دوازدهمی‌ها قرارگرفته است. داوطلبان کنکور سراسری با تلاش، برنامه‌ریزی و استفاده از تجربیات افراد موفق درزمینهٔ کنکور سراسری، می‌توانند…

ادامه خواندن
0

حکیم عمر خیام نیشابوری از بزرگترین دانشمندان ایرانی است که در علوم ریاضیات و نجوم در عصر خود محققی شناخته شده بود. اما اغلب مردم او را با رباعیات معروفش می‌شناسند. در حالی که او اصلاٌ شاعری را پیشه خود…

ادامه خواندن
5

در مطلبی که پیش از این با عنوان «خلاصه‌ی کتاب چرا ملت‌ها شکست می‌خورند-قسمت اول» در مجله‌ی کتابچی منتشر شد به معرفی جامعی از فصول یک الی هفت این کتاب پرداخته بودیم. در قسمت دوم این مطلب به بررسی علل…

ادامه خواندن
2

اگر ده به توان پانصد گزینه برای انتخاب جهان خود در اختیار شما قرار دهند، آیا انتخاب شما، همین حیات کنونی در قالب «انسان ساکن بر سیاره‌ی زمین» خواهد بود؟ البته با این پیش‌فرض که انسان دارای اختیار است. آیا ما …

ادامه خواندن